AU Holding: Pressmeddelande den 4 juni 2007

 

Toppsäljare i Kina går över till Alldental

 


Alldental har nöjet att meddela att Mr. Deng Zhouyang har anslutit sig till Alldentals säljorganisation i Kina.


Mr. Deng Zhouyang har tidigare arbetat på Heraeus-Kulzer China i 7 år. Heraeus-Kulzer China är Alldentals största konkurrent och marknadsledande i Kina inom flera områden av dentalbranschen, bl.a. inom dentala ädelmetallegeringar.


Mr. Deng Zhouyang fick under sin tid hos Heraeus-Kulzer China utmärkelsen ”Best Sales-man” 2004, och blivit utsedd till ”Best Precious Metal Alloy Sales-man of Heraeus-Kulzer China” tre år i rad.


Mr. Deng Zhouyang är en nyckelperson inom dentalbranschen i Kina och en stor tillgång för Alldental. Han kommer att vara bolagets Regional Sales Manager för Shanghai och Östra Kina med placering i Shanghai. Shanghai är en mycket viktig region som Alldental nu kommer att fokusera på. Mr. Deng Zhouyang delar Alldentals framtidstro och meddelar att han "vill ta möjligheten att vara en del av ett expansivt bolag med stor potential i ett tidigt skede”.


Mr. Deng Zhouyang kommer att medverka med Alldental på SinoDent 2007 i Peking som går av stapeln den 6 juni. Mässan är den största i Kina inom dentalbranschen. Mr. Deng Zhouyang är anställd i Alldental Metal Technology i Peking.

 

 

AU Holding

AU Holding är ett svenskt guldbolag. Vår ambition är att AU Holding skall vara en koncern som helt eller delvis äger bolag som erbjuder tjänster och produkter inom guldsektorn. Bolagen skall hantera guld i alla dess former, från gruvjord innehållande guldpartiklar till färdiga produkter.

Alldental

Alldental är verksamt inom dentalbranschen genom både egen produktion och grossisthandel. Bolaget erbjuder sina produkter och tjänster till både grossister och detaljister. Bolagets kärnprodukt är i dagsläget egenproducerade dentala guldlegeringar som säljs till både grossister och detaljister i Europa och Asien.

Alldental Metal Technology Beijing Co., Ltd

Alldental Metal technology säljer bolagets produkter på den kinesiska marknaden.

Svensk Guldplacering

Svensk Guldplacering erbjuder kunder att investera i finguldstackor, dvs. en fysisk vara, som ett alternativ till aktier och andra värdepapper.

Zabaikal Zoloto International Joint Venture (18,87%)

Zabaikal är ett område i Sibirien nära Baikalsjön, och Zoloto betyder guld. Bolaget genomför raffinerings och proberingstjänster för gruvproducenter i närområdet.

Alldental Deutschland GmbH (10%)

Alldental Deutschland är en grossist som säljer olika produkter till dentaltekniska labb och tandläkarkliniker i Tyskland.

 

AU Holding AB

För ytterligare information kontakta:
Darius Stenberg, VD
telefon 070-8237206
darius.stenberg@auholding.se