Verksamhet

Alldental Q & Co AB producerar och säljer dentala legeringar i egen regi, producerar legeringar i Private Label till företag i både Sverige och Tyskland, och erbjuder omarbetning av guld i form av investeringstackor till dentala legeringar. Bolaget utför också raffinering av metallskrot innehållande ädelmetaller och probering av ädla metaller. Produkterna säljs huvudsakligen i Sverige, Tyskland och Kina.


Affärsidé

Alldentals affärsidé är att vara verksam inom dentalbranschen genom både egen produktion och grossisthandel. Bolaget skall erbjuda sina produkter och tjänster till både grossister och detaljister. Bolagets kärnprodukt är i dagsläget egenproducerade dentala guldlegeringar som säljs till både grossister och detaljister i Europa och Asien.


Mål och vision

Bolagets ambition är att skapa ett varumärke som är välkänt och uppskattat på de viktiga internationella marknaderna och som representerar svensk kvalitet och standard välden över. Bolaget har för ambition att bli bland de största aktörerna inom dentalbranschen i Europa och Kina. Konkurrenskraftighet skall uppnås genom kvalitet, service och innovation. Varumärket Alldental skall uppfattas som kundnära, pålitligt och expansivt.voitures , audi neuf et occasion, bmw neuf et occasion, used cars China, Cars phones China, classified ads cars and more Russia, Autoanzeigen, Sell gold for cash China, Gold Price China, Jincash.com China, bmw occasion et neuf, gold dental alloys, Om Auholding, guld, guldpris